Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Betonnen palen schutting

Wist je dat betonnen schutting palen de beste keuze zijn wanneer jij jouw (nieuwe) schutting een lang leven wilt geven? Een houten schutting staat door de betonnen palen namelijk los van de grond, waardoor je de schutting beschermt tegen optrekkend vocht. Bovendien zijn betonpalen beter bestand tegen harde windstoten. Voor betonnen schutting palen van hoge kwaliteit ben je bij Schuttingdeal.nl aan het juiste adres!

 

toon de blokken hulp

Soort -

Kleur -

Materiaal -

Lengte -

Hoogte -

Breedte -

Houtsoort -

Aantal planken -

Behandeling -

Afhankelijk van je smaak en de houtsoort van je schutting, kun je kiezen tussen antraciete of grijze beton schuttingpalen. Antraciete palen staan bijvoorbeeld erg mooi bij een zwarte schutting, terwijl de wit grijze beton schutting palen meer geschikt zijn voor houten tuinschermen.

Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek de verschillende betonpalen die wij aanbieden. Daarnaast vertellen we je graag meer over onze service, tal van andere producten en de vele voordelen van bestellen bij Schuttingdeal.nl.

Kosten betonnen schuttingpalen

De houten schutting met betonpalen prijzen hangen af van de afmetingen, type en kleur betonpaal dat je bestelt. Onze betonpalen zijn verkrijgbaar vanaf 180cm tot 310cm hoog. Filter eenvoudig het soort betonpaal dat je nodig hebt, de gewenste kleur en de lengte van de paal. Zo vind je in één oogopslag de betonpalen schutting prijs. Heb je een complete schutting nodig? Stel deze dan eenvoudig in enkele samen in onze online tool en zie direct de prijs voor jouw schutting met betonpalen Doordat wij groot kunnen inkopen, kunnen wij de prijzen scherp houden. Bovendien betaal je bij ons ook enkel voor het materiaal en geen montagekosten. Dus ben je op zoek naar een goedkope betonpalen schutting en ben je een beetje handig? Dan is het zeker aan te raden om de tuin schutting met betonpalen zelf in elkaar te zetten, zodat je de prijs van je houten schutting met betonpalen laag kan houden. Met onze overzichtelijke handleiding voor het plaatsen van je schutting wordt het plaatsen van jouw nieuwe schutting een eitje.

Neem contact met ons op voor betonnen schutting palen

Heb je een vraag over een betonnen palen schutting? Of zou je graag meer willen weten over de mogelijkheden? Geen enkel probleem, wij staan graag voor je klaar! Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij geven je graag de juiste informatie en advies op maat. Je kunt ons op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur telefonisch bereiken via: 085 - 0666307 of op ons mobiele nummer: 06 - 82138292. Verder kun je ons een e-mail sturen via: info@schuttingdeal.nl of vul het contactformulier in op onze website. Wil je graag contact via WhatsApp? Ook daar staan we voor je klaar! Hoe je ook met ons in contact wil komen, wij doen ons best om je zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.