Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Betonpalen met sleuf

Wil je je (nieuwe) schutting strak afwerken? Kies dan voor betonpalen met sleuf. De betonnen sleufpaal zorgt er namelijk voor dat de aanhechting van de tuinschermen en betonnen onderplaat netjes weggewerkt worden in de sleuf.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van betonpalen? Bekijk ons assortiment en ontdek de mogelijkheden. Wil je liever persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar en helpen je graag met jouw wensen.

 

toon de blokken hulp

Soort -

Kleur -

Materiaal -

Lengte -

Hoogte -

Breedte -

Houtsoort -

Aantal planken -

Behandeling -

De voordelen van betonnen palen met gleuf 

Wanneer je kiest voor betonnen sleufpalen, heb je geen bevestigingmateriaal nodig voor het vastzetten van een houten schutting. De schutting kan dan namelijk in de sleuven worden geschoven zodat het klemt tussen beide palen. Bij Schuttingdeal.nl kun je kiezen uit antraciete of grijze betonnen schuttingpalen met sleuf

Voor elk type verbinding bieden wij een passende betonpaal met gat: 

  • Een tussenpaal tussen 2 tuinschermen die op rechte stukken achter elkaar worden geplaatst
  • Een eindpaal voor het begin of eind van de schutting
  • Een hoekpaal voor een hoek van 90 graden tussen twee tuinschermen
  • Een T-paal voor het monteren van 3 tuinschermen in de vorm van een T-splitsing

De betonpalen met gleuf afmetingen zijn standaard 11x11x270cm. Alle type tuinschermen van 180x180 cm zijn te combineren met dit systeem. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zou je graag meer informatie willen over onze mogelijkheden op het gebied van sleufpalen? Of heb je een vraag over één van onze producten? Geen enkel probleem, wij staan voor je klaar! Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij voorzien je graag van de juiste informatie en advies op maat. 

Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar via: 085 - 0666307 of op onze mobiele nummer: 06 - 82138292. Daarnaast is het ook mogelijk om ons een e-mail te sturen via: info@schuttingdeal.nl of vul het contactformulier in op onze website. Liever een berichtje sturen via WhatsApp? Ook daar staan we voor je klaar! Via welke weg je ook met ons in contact wil komen, wij streven er altijd naar om je zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.