Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Bevestigingsclips vlonderplanken

Heb je een keuze kunnen maken uit onze ruime keuze composiet vlonderplanken? Vergeet dan niet om ook bevestigingsclips mee te bestellen! Deze clips zijn essentieel om je vlonder mee te bevestigen.  Daarom adviseren we bij Schuttingdeal.nl om onze handige montageclips direct mee te bestellen wanneer je ook de andere benodigdheden voor je vlonder of terras toevoegt aan je winkelwagen. Maar ook als je onze composiet planken voor een ander doeleinde wil gebruiken, komen de bevestigingsclips goed van pas. Ontdek het nu zelf en bekijk de RVS bevestigingsclips in onze webshop.

toon de blokken hulp

Soort -

Kleur -

Materiaal -

Lengte -

Hoogte -

Breedte -

Houtsoort -

Aantal planken -

Behandeling -

Toont alle 2 resultaten

Onmisbaar om je vlonderplanken mee te bevestigen

Onze montageclips kun je bevestigen tussen de vlonderdelen en onderliggers. De clips zorgen ervoor dat er een gelijke afstand ontstaat tussen alle vlonderdelen. Dit ziet er niet alleen netjes uit, maar het zorgt er ook voor dat de vlonderplanken voldoende ruimte hebben om nog uit te zetten en te krimpen. 

Belangrijk om rekening mee te houden, is dat wanneer je dubbele onderliggers plaatst, je ook dubbele clips nodig hebt. Let hier dus op bij het plaatsen van je bestelling en voorkom dat je uiteindelijk te weinig bevestigingsclips hebt. 

Neem contact op met Schuttingdeal.nl

Vind je het lastig om te bepalen hoeveel vlonder bevestigingsclips je nodig hebt? Of heb je een vraag over één van onze andere producten of bijvoorbeeld onze montagehandleiding? Waar je onze hulp ook bij nodig hebt, de medewerkers van Schuttingdeal.nl staan voor je klaar.

Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar via: 085 - 0666307 of op onze mobiele nummer: 06 - 82138292. Daarnaast is het ook mogelijk om ons een e-mail te sturen via: info@schuttingdeal.nl of vul het contactformulier in op onze website. Liever meer informatie over betonplaten via WhatsApp? Ook daar staan we voor je klaar! Via welke weg je ook met ons in contact wil komen, wij streven er altijd naar om je zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.