Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Composiet onderbalken

Eén van de materialen die je nodig hebt om een vlonderterras aan te leggen, zijn composiet onderliggers. Deze vormen de ondergrond en daarmee eigenlijk de basis van de vlonder. Wil jij in je achtertuin graag een stevige vlonder aanleggen, waar je jarenlang plezier van zult hebben? Dan vind je alle benodigdheden hiervoor in onze webshop, waaronder composiet onderbalken.

toon de blokken hulp

Soort -

Kleur -

Materiaal -

Lengte -

Hoogte -

Breedte -

Houtsoort -

Aantal planken -

Behandeling -

Enig resultaat

Onderliggers van composiet online bestellen

Hoewel je composiet onderliggers niet direct ziet wanneer de terrasvlonder eenmaal is aangelegd, neemt dit niet weg dat dit één van de belangrijkste onderdelen is. Onze composiet onderbalken vormen het fundament van je terras en zijn daardoor zelfs onmisbaar. 

Heb je een keuze kunnen maken uit één van de vele composiet vlonderplanken uit onze collectie? Bestel dan direct de juiste hoeveelheid onderliggers en montageclips mee. En vergeet daarbij ook niet om de randafwerking toe te voegen aan je winkelwagen. Dan heb je alles in huis om aan de slag te gaan. 

Hulp nodig? Neem contact op!

Heb je een vraag over onze composiet onderbalken? Of heb je advies nodig bij het plaatsen van je bestelling? De medewerkers van Schuttingdeal.nl helpen je graag verder, neem contact met ons op. 

Telefonisch contact met ons opnemen kan tussen 9.00 en 16.00 uur via 085 - 0666307 of op ons mobiele nummer: 06 - 82138292. Laat je liever een bericht achter? Dat kan per e-mail naar info@schuttingdeal.nl, via WhatsApp of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij je terug met een passende reactie.