Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Randafwerking composiet vlonder

Een composiet terrasvlonder is natuurlijk niet compleet zonder afwerking. Wanneer je een keuze hebt gemaakt uit onze collectie composiet vlonderplanken, is de volgende stap om hier een passende randafwerking bij te bestellen.

Afhankelijk van de kleur vlonderplank die je hebt gekozen, kun je hier een bijpassende hoekplint uitkiezen. Deze bevestig je langs de randen van de vlonder, om het terras helemaal af te maken. Vanuit welke hoek je ook naar de vlonder kijkt, met behulp van onze randafwerking zal deze er altijd netjes uitzien!

toon de blokken hulp

Soort -

Kleur -

Materiaal -

Lengte -

Hoogte -

Breedte -

Houtsoort -

Aantal planken -

Behandeling -

Toont alle 7 resultaten

Waarom een afwerklijst voor vlonderplanken?

Een terrasvlonder kun je helemaal naar eigen wens uitzoeken en monteren in je achtertuin. Bij Schuttingdeal.nl raden we je aan om hierbij ook goed na te denken over de afwerking. Een randafwerking met hoekprofiel zorgt ervoor dat de vlonderplanken die zichtbaar zijn aan de voor- en zijkant er altijd netjes uitzien. Zo maak je je vlonder helemaal af! 

Raadpleeg de specialisten van Schuttingdeal.nl

Heb je een vraag over onze randwerkingen voor vlonders? Of wil je om een andere reden contact opnemen met één van onze medewerkers? Geen probleem, wij staan voor je klaar! 

Telefonisch contact met ons opnemen kan tussen 9.00 en 16.00 uur via 085 - 0666307 of op ons mobiele nummer: 06 - 82138292. Laat je liever een bericht achter? Dat kan per e-mail naar info@schuttingdeal.nl, via WhatsApp of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij je terug met een passende reactie.