Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Vlonderplank composiet antraciet

Vlonderplanken van composiet vind je in onze collectie terug in verschillende varianten en kleuren. Eén van de populairste varianten is de antraciet composiet vlonderplank. Deze heeft een mooie donkere kleur die goed te combineren is het met het groen in de tuin, en bijvoorbeeld houtkleuren van een schutting of overkapping.

Composiet vlonderplanken in antraciet bestel je makkelijk en snel via onze webshop! Ontdek wat Schuttingdeal.nl voor jou kan betekenen en verdiep je onze mogelijkheden.

Download hier de leginstructie composiet vlonderplanken


Bestel hier proefstukjes


 

toon de blokken hulp

Soort -

Kleur -

Materiaal -

Lengte -

Hoogte -

Breedte -

Houtsoort -

Aantal planken -

Behandeling -

Enig resultaat

Ontdek de voordelen van onze vlonderplanken

Wanneer je kiest voor de antraciet composiet vlonderplanken van Schuttingdeal.nl, profiteer je van vele voordelen. Onze vlonderplanken zijn namelijk door- en doorgekleurd en 100% recyclebaar. Daarnaast is de onderzijde van de plank glad geschuurd, en de bovenzijde is voorzien van grof reliëf. Onze antraciet composiet vlonderplanken bestaan voor 60% uit hout en 50% uit kunststof. Daarnaast spreken we hierbij over massieve vlonderplanken, dat wil zeggen dat de terrasplank uit één deel bestaat. Hierdoor zijn deze specifieke vlonderplanken van composiet in antraciet extra sterk en kunnen ze goed tegen een stootje. Hierdoor kun je onze vlonderplanken ideaal gebruiken als plank om een terras mee aan te leggen.

Vlonderplanken van Schuttingdeal.nl

Ben je enthousiast over onze composiet vlonderplanken in antraciet? Maar heb je nog een vraag, of zou je graag nog meer informatie willen over onze vlonderplanken alvorens je je bestelling gaat plaatsen? Geen probleem! Neem contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder! Neem op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 telefonisch contact met ons op via 085 - 0666307 of op ons mobiele nummer: 06 - 82138292. Daarnaast kun je ons mailen via info@schuttingdeal.nl, laat een bericht achter middels ons contactformulier of stuur een berichtje via WhatsApp. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij je terug met een passende reactie.