Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Massief composiet vlonderplanken

Vlonderplanken van massief composiet bestaan uit één deel. Hierdoor zijn de planken extra stevig en sterk en kunnen ze goed tegen een stootje. Ben je specifiek op zoek naar vlonderplanken die bestand zijn tegen intensief gebruik? Omdat het bijvoorbeeld een looppad is of omdat er zware spullen op komen te staan? Dan zijn massief composiet vlonderplanken en balken absoluut een uitkomst voor je!

 

toon de blokken hulp

Soort -

Kleur -

Materiaal -

Lengte -

Hoogte -

Breedte -

Houtsoort -

Aantal planken -

Behandeling -

Hoogwaardige kwaliteit vlonderplanken

Massief composiet vlonderplanken staan bekend om de hoge kwaliteit, duurzaamheid en bovendien zijn deze planken ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Het massieve materiaal is extra sterk en daardoor met uitstek geschikt om buiten in de tuin te gebruiken voor de aanleg van bijvoorbeeld een vlonder of terras. 

Schuttingdeal.nl staat voor je klaar!

Heb je nog een vraag over één van onze massief composiet vlonderplanken? Ben je benieuwd naar de uitgebreide toepassingen waarvoor je massief composiet terrasplanken kunt inzetten? Of zoek je onze montagehandleiding? Wat je vraag ook is, onze medewerkers denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op, wij voorzien je graag van de juiste informatie en advies op maat.

Kom met ons in contact

Op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur zijn onze medewerkers het best te bereiken. Je kunt telefonisch contact opnemen via 085 - 0666307 of op ons mobiele nummer: 06 - 82138292. Daarnaast kun je ons mailen via info@schuttingdeal.nl, laat een bericht achter middels ons contactformulier of stuur een berichtje via WhatsApp. Wij streven ernaar om je zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.