Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Grenen schutting

Zoek jij een nieuwe grenen schutting? Dan ben je bij Schuttingdeal.nl aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor een complete collectie schuttingen, en hier mogen de grenen variant niet ontbreken. Met de schuttingdelen uit ons assortiment, heb je binnen no-time een nieuwe schutting geplaatst of een bestaande schutting vervangen. Binnen ons aanbod grenen schuttingen, bieden we verschillende schermdelen aan. Ze hebben een hoogte van 180 centimeter en zijn ook 180 centimeter lang. Er zijn verschillende varianten in deze maat beschikbaar, namelijk delen met 17, 19, 21 en 23 planken.

toon de blokken hulp

Soort -

Kleur -

Materiaal -

Lengte -

Hoogte -

Breedte -

Houtsoort -

Aantal planken -

Behandeling -

Toont alle 17 resultaten

Daarnaast hebben we delen te koop met een halve hoogte. Zo is het mogelijk om een speelse schutting te plaatsen, waar ook nog overheen te kijken is. Ideaal bijvoorbeeld bij een schutting die in de voortuin staat. Een overgang tussen beide delen is mogelijk met een scherm dat schuin afloopt. Heb je vragen over de schutting, en welke delen je het beste kunt gebruiken? Neem dan uiteraard vrijblijvend contact op.

Grenen: de meest verkochte soort tuinhout

Grenen is een naaldhoutsoort en kenmerkt zich door een vrij lichte kleur en een groot aantal kwasten en grove tekening van het hout. Deze houtsoort is zeer geliefd om te gebruiken in de tuin, en zeker wanneer het geïmpregneerd is. Door het hout te impregneren is het bestand tegen schimmels, bacteriën en insecten die houtrot veroorzaken. Grenen wordt op grote schaal geproduceerd en is bij ons de goedkoopste optie als schuttingpaneel.

Kies voor Schuttingdeal.nl als je op zoek bent naar een grenen schutting

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een grenen schutting? Geen enkel probleem, onze medewerkers staan voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op. We voorzien je graag van de juiste informatie en advies op maat.

Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur. Dit kan per telefoon via 085 - 0666307 of op ons mobiele nummer: 06 - 82138292. Verder is het mogelijk om ons een mail te sturen via: info@schuttingdeal.nl. Liever een berichtje sturen via WhatsApp? Ook daar staan we voor je klaar!