Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Red Class schutting

Ben je specifiek op zoek naar een red class wood schutting? Dan hoef je eigenlijk niet meer verder te zoeken, want bij Schuttingdeal.nl helpen we je hier graag mee verder. Wij hebben in onze webshop een groot aanbod schuttingdelen, van onder andere red class wood.

Zo vind je in ons assortiment alles wat je nodig hebt voor het bouwen van een schutting. Denk hierbij aan red class wood schermen, maar ook schuttingpalen, poorten, afdekkappen en betonpalen. Je kunt een schutting bij ons gemakkelijk samenstellen, en zeker wanneer je gebruikmaakt van onze handige online calculator.

toon de blokken hulp

Soort -

Kleur -

Materiaal -

Lengte -

Hoogte -

Breedte -

Houtsoort -

Aantal planken -

Behandeling -

Toont alle 17 resultaten

Waarom kiezen voor een red class wood schutting?

Red wood lijkt qua visuele uitstraling erg veel op douglas hout. Het is een geïmpregneerde naaldhoutsoort met een warme uitstraling die nog niet zo lang op de markt is. Het grote verschil tussen de twee is dat red class wood wat betreft prijs aantrekkelijker is dan douglas. Dat betekent dat wanneer je kiest voor een red class wood schutting, je de uitstraling krijgt van douglas, maar dan tegen een scherpere prijs!

Red class wood wordt kunstmatig gedroogd en zal daardoor weinig werken. Verder zorgt het proces ervoor dat het een ontzettende duurzame houtsoort is met een lang kleurbehoud. Het zal ongetwijfeld mooi staan bij jou in de tuin. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs!

Kies voor Schuttingdeal.nl als je op zoek bent naar red class wood

Wil je meer weten over een red class wood schutting? Neem dan gemakkelijk telefonisch contact met ons op via: 085 - 0666307 of 06 - 82138292. Liever een berichtje sturen via WhatsApp? Ook daar staan we voor je klaar! Tot slot is het ook mogelijk om ons via de mail een bericht te sturen, dit kan via info@schuttingdeal.nl. Heb je al besloten dat je voor een red class wood schutting gaat? Plaats dan gemakkelijk online je bestelling en we leveren je nieuwe schutting binnen 3 werkdagen.