Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Schutting bevestiging

Bij het plaatsen van een nieuwe schutting, kun je niet zonder schutting bevestiging. Bij Schuttingdeal.nl kun je daarom terecht voor al het bevestigingsmateriaal wat nodig is bij het plaatsen van een schutting. Natuurlijk leveren wij complete schuttingen inclusief materiaal, maar ook als je alleen de bevestiging nodig hebt, kun je in onze webshop terecht.

Schutting bevestiging voor montage aan betonpalen

In onze webshop is schutting beslag in verschillende varianten te bestellen. Of het nu gaat om verzinkt materiaal, materiaal van RVS of zwart gepoedercoat materiaal, het is gemakkelijk terug te vinden. Deze schutting bevestiging leveren we als complete set. Het is ideaal geschikt voor het bevestigen van tuinschermen aan een betonpaal. De steunen in de set hebben afgeronde hoeken en zijn goed bestand tegen weer en wind. Kies je voor een zwarte schutting, gebruik dan zwart materiaal. Hierdoor ontstaat een vrijwel onzichtbare verbinding. Dit ziet er natuurlijk top uit in de tuin. Het materiaal wordt altijd geleverd in een set van vier stuks. Om de schutting stevig te bevestigen is het aan te raden om de schermen zowel aan de bovenkant als onderkant vast te zetten met een L-beslagje. Uiteraard doe je dit aan beide kanten, dus zowel links als rechts. Zo weet je zeker dat de schutting stevig staat, en jarenlang zal blijven staan.

Nog vragen over een schutting bevestiging? Onze experts helpen je graag!

Heb je nog vragen over onze bevestigingsmaterialen voor schuttingen? Misschien wil je een bestaande schutting vervangen of ben je bezig met een compleet nieuwe schutting. Onze experts helpen je in beide situaties graag verder. Neem geheel vrijblijvend contact op met onze specialisten als je vragen hebt. We zijn gemakkelijk iedere werkdag te bereiken via: 085 – 0666307 of op ons mobiele nummer: 06 – 82138292. Liever contact per mail opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@schuttingdeal.nl, vul ons contactformulier in of stuur een berichtje via WhatsApp. Welke vraag je ook hebt, we doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen.