Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Schuttingdeuren

Een gloednieuwe schutting is natuurlijk niet compleet zonder schuttingdeuren. Sterker nog: in veel tuinen is een houten schuttingpoort onmisbaar. Met behulp van een poort in de schutting kun je je tuin makkelijk afsluiten, maar het biedt ook de mogelijkheid om via de tuin en achterdeuren het huis te betreden.

Ben je voor je bestaande schutting op zoek naar bijpassende schuttingdeuren? Of wil je graag bij SchuttingDeal.nl een complete schutting inclusief deuren bestellen? Geen probleem! In beide situaties helpen we je graag verder.

Eigenschappen van onze schuttingdeuren

Al onze houten schuttingpoorten zijn verstevigd met een stalen frame en worden compleet geleverd met kozijn, cilinderslot (inclusief 3 sleutels), een deurklink en RVS beslag. Afhankelijk van je bestaande schutting of de nieuwe schuttingpanelen waar je voorkeur naar uitgaan, kun je een keuze maken uit onze verschillende houtsoorten. In ons assortiment vind je douglas schutting poorten, poorten van red class wood en tot slot bieden we ook grenen schuttingdeuren aan in zowel houtlook als in het zwart. Met keuze uit vier verschillende mogelijkheden zit er altijd een deur of poort bij die geschikt is voor jouw achtertuin.

Heb je een keuze kunnen maken? Bestel de schuttingdeuren via onze webshop en download de montagehandleiding. Hierin staat precies beschreven hoe je jouw schutting en/of poort het beste kan monteren. Super handig, snel en gemakkelijk!

Schuttingdeur bestellen bij SchuttingDeal.nl

Een schuttingdeur kopen was nog nooit zo eenvoudig. Of je voorkeur nu uitgaat naar een schutting met poort, of alleen een poortdeur: bij SchuttingDeal.nl vind je alles wat je nodig hebt.

Neem contact met ons op

Heb je nog een vraag over één van onze producten? Of wil je graag persoonlijk advies over onze schuttingpoorten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar via 085 – 0666307 of op onze mobiele nummer: 06 – 82138292. Liever een bericht of e-mail sturen? Dat kan naar info@schuttingdeal.nl of vul het contactformulier op onze website in. Daarnaast bieden we je ook nog de mogelijkheid om contact met ons op te nemen via Whatsapp. Via welke weg je ook met ons in contact wil komen, wij streven er altijd naar om je zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.