Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Betonpalen

Wil jij dat jouw schutting zo lang mogelijk mooi blijft en vrijwel onderhoudsvrij is en ben je hiervoor op zoek naar een betonpaal? Het is een goed idee om te kiezen voor een hout- betonschutting. Door de betonnen palen en onderplaten komt het hout niet in aanraking met de grond. Dit voorkomt dat bepaalde houten onderdelen van een schutting worden aangetast. Het resultaat? Je schutting blijft mooi en gaat stukken langer mee!

toon de blokken hulp

Soort -

Kleur -

Materiaal -

Lengte -

Hoogte -

Breedte -

Houtsoort -

Aantal planken -

Behandeling -

Als jij kiest voor een hout- betonschutting, dan ben jij vast op zoek naar de mooiste betonpalen en betonplaten. Gelukkig bieden we bij schuttingdeal.nl een compleet aanbod betonpalen in verschillende soorten aan, zoals betonnen palen van:

  • Grijs ruw stampbeton
  • Antraciet ruw stampbeton
  • Wit/grijs glad beton
  • Antraciet glad beton
  • Antraciet glad beton (gecoat)

Welke soorten betonpalen zijn er?

Ruwe betonpalen zijn gemaakt van stampbeton. Hierdoor hebben ze een ruwe look wat een natuurlijkere uitstraling geeft dan een gladde betonpaal. De palen van stampbeton zijn afgewerkt met een ronde kop.

De gladde palen zijn gemaakt van glad beton. Ze hebben een strakke uitstraling en zijn afgewerkt met een diamant kop. Beide producten zijn kwalitatief even goed. Het verschil zit in de samenstelling van het beton, het verschil in productie van de palen en de uiteindelijke uitstraling.

Lees meer

Ook kun je tegenwoordig kiezen voor een gecoate betonpaal. Deze is voorzien van een beschermende laag in de kleur antraciet zwart. De coating vermindert kalkuitbloei (witte vlekken op het cement) en zorgt ervoor dat de schutting van betonpalen langer zijn schoonheid behoudt.

Heb jij een keuze gemaakt voor het soort beton? Dan is het nu tijd om het type betonpaal uit te zoeken. Er zijn in de basis verschillende opties waaruit je kunt kiezen:

Wat de verschillen van de mogelijke betonpalen zijn? Dat lichten we natuurlijk graag voor je toe. Zo weet je zeker dat je een bestelling plaatst met de juiste betonpalen.
Een eindpaal heeft de gleuf aan één zijde en wordt daarom aan het begin of eind van de schutting geplaatst. Zo kun je een schutting dus compleet maken met een eindpaal aan het begin en logischerwijs aan het einde van een schutting.

Een tussenpaal heeft een gleuf aan twee zijden tegenover elkaar, waardoor aan beide kanten een schutting gemonteerd kan worden. Deze komt dus tussen twee tuinschermen en twee betonplaten in te staan.

Een hoekpaal heeft twee gleuven naast elkaar, waardoor het mogelijk is een hoek van 90 graden te maken. Hiermee kun je (zoals de naam al doet vermoeden) de hoek om gaan. Bijvoorbeeld wanneer je aan het einde van je tuin, ook de achterzijde van de tuin dicht wilt maken met een schutting.

Een T-paal heeft een gleuf aan drie zijden naast elkaar, waardoor het mogelijk is een rechte schutting te combineren met een hoek van 90 graden. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je samen met de buren een schutting gaat plaatsen. Zo kun je twee richtingen op gaan en gebruik maken van dezelfde betonpaal.

Onze betonnen palen zijn te verkrijgen in de kleur antraciet en grijs. We hebben tevens betonpalen met sleuf in verschillende kleuren.

Nu begrijpen we heel goed, dat je misschien nog vragen hebt over de verschillende palen en de mogelijkheden die er zijn. Met onze gemakkelijk online tool kun je eenvoudig een schutting samen stellen en weet je zeker dat de juiste betonpalen bestelt. Heb je specifieke wensen die je niet kunt vinden in onze tool, vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op. We helpen je graag.

Betonpalen bestellen of advies nodig? Neem vrijblijvend contact op.

We schreven het al eerder, maar heb je een vraag over betonpalen voor een schutting of één van onze andere producten? Of zou je graag meer informatie willen over onze vele mogelijkheden? Geen probleem, wij staan graag voor je klaar! Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij voorzien je graag van de juiste informatie en advies op maat over betonpalen en alles wat bij een schutting komt kijken.

Je kunt ons op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur telefonisch bereiken via: 085 - 0666307 of op onze mobiele nummer: 06 - 82138292. Daarnaast is het mogelijk om ons een e-mail te sturen via: info@schuttingdeal.nl of vul het contactformulier in op onze website. Liever meer informatie over betonpalen via WhatsApp? Ook daar staan we voor je klaar! Hoe je ook met ons in contact wil komen, wij streven er altijd naar om je zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.