Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Douglas poort

Heb je een schutting of doorgang en ben je op zoek naar een douglas poort? Kies dan voor Schuttingdeal.nl. Bij ons vind je verschillende douglas poorten terug, die snel leverbaar én van hoge kwaliteit zijn. We zijn specialist op het gebied van complete schuttingen, alle toebehoren en ook voor poorten ben je bij ons aan het juiste adres.

 

toon de blokken hulp

Soort -

Kleur -

Materiaal -

Lengte -

Hoogte -

Breedte -

Houtsoort -

Aantal planken -

Behandeling -

In onze overzichtelijke online shop vind je verschillende tuindeuren en poorten terug. Of je nu op zoek bent naar een houten douglas poort met een breedte van 90 centimeter of een poort van 140 centimeter breed, deze maten en nog veel meer variaties hierop zijn gemakkelijk terug te vinden in ons aanbod.

Een complete douglas poort inclusief hang en sluitwerk

Wanneer je kiest voor een douglas poort van Schuttingdeal.nl, kies je voor een tuinpoort van de beste kwaliteit. Maar dat niet alleen, we leveren de poort ook nog eens helemaal compleet. Iedere poort die je bij ons bestelt, wordt geleverd met een verstevigd stalen frame, inclusief het kozijn en een cilinderslot.

Douglas schuttingdeuren uit voorraad leverbaar

Als je op zoek bent naar een deur voor de schutting, heb je ongetwijfeld een specifieke maat in gedachten. Wij kunnen diverse formaten deuren uit voorraad leveren. Zo weet je zeker dat jouw schutting snel compleet is en dat je niet lang hoeft te wachten op een deur.

Heb je de mogelijkheid om de auto binnen de douglas schutting te zetten? Dan kan een dubbele poort van douglas hout een uitkomst zijn. Deze zijn bij ons te leveren in een hoge en een lage variant. Zo weet je zeker dat je auto of andere waardevolle zaken veilig bij je huis staan.

Naast dat we snel leveren, maken we het je ook graag gemakkelijk als het gaan om de montage van een douglas schuttingdeur. Daarvoor hebben we een montagehandleiding beschikbaar die stap voor stap uitlegt hoe de deuren te plaatsen zijn.

Neem contact op met onze ervaren medewerkers

Heb je en vraag over een douglas poort, of een van de andere producten in ons assortiment? Of wil je misschien meer weten over de mogelijkheden van een douglas poort in combinatie met een complete schutting? Geen enkel probleem, onze collega’s staan voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op. We voorzien je graag van de juiste informatie en advies op maat.

Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur. Dit kan telefonisch via 085 - 0666307 of op ons mobiele nummer: 06 - 82138292. Verder is het mogelijk om ons een mail te sturen via: info@schuttingdeal.nl. Liever een berichtje sturen via WhatsApp? Ook daar staan we voor je klaar! Wij streven ernaar om je zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.