Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Gaaspanelen

De gaaspanelen van Schuttingdeal.nl zijn op verschillende manieren in te zetten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om meerdere gaaspanelen naast elkaar te plaatsen, voor een open en ruimtelijke uitstraling. Zeker in combinatie met verschillende klimplanten zorgt dit voor een natuurlijk en speels effect in je tuin. Tevens creëer je hiermee meer privacy, omdat de gaaspanelen op deze manier mooi groen dichtgroeien.

 

toon de blokken hulp

Soort -

Kleur -

Materiaal -

Lengte -

Hoogte -

Breedte -

Houtsoort -

Aantal planken -

Behandeling -

Een andere optie waar je voor zou kunnen kiezen is om de gaaspaneelschutting te combineren met houten schuttingpanelen. Zo kun je een schutting met houten schermen verrijken met één of meerdere gaaspanelen voor een speelse uitstraling. Gaat je voorkeur bijvoorbeeld uit naar een red class wood schuttingpaneel of een zwarte grenen schutting? Dan komt een gaaspaneel hierin heel mooi uit, en zeker wanneer je kiest om er klimplanten tegenaan wilt laten groeien. Na verloop van tijd zal het gaaspaneel helemaal groen dichtgroeien, waardoor je optimaal kunt genieten van je privacy én een schutting met een natuurlijke uitstraling.

Ben je benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden op het gebied van gaaspanelen? En zou je graag meer willen weten over wat Schuttingdeal.nl voor jou kan betekenen? Wij vertellen je hier graag meer over! Doe inspiratie op en vergelijk de verschillende producten in onze webshop met elkaar om zo tot de schutting te komen die het beste tot z’n recht komt in jouw achtertuin.

Verschillende varianten gaaspanelen

Om in ieders wens te kunnen voorzien bieden we gaaspanelen aan in verschillende varianten. Denk hierbij aan diverse houtsoorten, kleuren, afmetingen en meer. Welke gaaspanelen en/of schuttingschermen voor jou de beste uitkomst bieden, hangt af van verschillende factoren. Om je te helpen een zo goed mogelijke keuze te maken, leggen we graag de verschillende gaaspanelen aan je voor.

Gaaspaneel met houten rand

Een gaaspaneel met houten rand leent zich uitstekend om te combineren met houten schuttingpanelen. In ons assortiment kun je terecht voor schuttingen van de volgende houtsoorten: zwart grenen, hout grenen, douglas en red class wood. Aansluitend hebben we gaaspanelen met houten randen in dezelfde houtsoorten, zodat alles een mooi geheel vormt. Onze gaaspanelen met houten rand zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen, namelijk 180x90 cm en 180x180 cm.

Lees meer

Stekloze gaaspanelen

Een stekloos gaaspaneel van verzinkt draad is ook ideaal te combineren met onze houten schuttingpanelen. Het grote voordeel hierbij is dat de prijs heel aantrekkelijk is. Net als de panelen met houten rand zijn ook onze stekloze gaaspanelen verkrijgbaar in de afmetingen 180x90 cm en 180x180 cm.

Steenkorf gaaspaneel

Naast een gaaspaneel schutting kun je bij Schuttingdeal.nl ook terecht voor steenkorf gaaspanelen, ook als u een zwart gaaspaneel zoekt. Hierbij is het mogelijk om een schuttingpaneel te creëren die gevuld kan worden met stenen. Een heel ander effect dan de andere gaaspanelen in ons assortiment, maar minstens zo mooi en nog altijd met een natuurlijke uitstraling. Ook hierbij geldt dat het mogelijk is om meerdere steenkorf panelen naast elkaar te plaatsen, maar ze kunnen ook een lange houten schutting afwisselen voor een speels effect. Onze steenkorf raamwerken zijn verkrijgbaar in de afmeting 180x90 cm.

Bestel gaaspanelen bij Schuttingdeal.nl

Een nieuwe schutting met gaaspaneel kopen was nog nooit zo eenvoudig. Via onze webshop kun je alle benodigdheden voor je nieuwe gaasschermen makkelijk toevoegen aan je winkelwagen. Is deze compleet en heb je alle materialen geselecteerd? Rond je bestelling dan af en wij gaan vervolgens direct voor je aan de slag. Sterker nog: je ontvangt je gloednieuwe gaaspaneel schutting al binnen 3 werkdagen in huis.

Vind je het lastig om te bepalen welke en hoeveel gaaspanelen je nodig hebt voor je nieuwe schutting, maar heb je al wel een duidelijk beeld in je hoofd van hoe het eindresultaat er uit moet komen te zien? De specialisten van Schuttingdeal.nl helpen je graag verder met een offerte op maat. Zo weet je precies welke materialen je nodig hebt en hoeveel panelen je nodig hebt voor je gaasschutting.

Bij ons geldt, afspraak is afspraak. Heb je een probleem met betrekking tot onze service of één van onze producten? Of heb je een klacht na levering? Wij lossen het zo snel mogelijk voor je op! Wij hebben een gemiddelde klantbeoordeling van een 9,4 en daar zijn we ontzettend trots op. Ervaar nu zelf wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van gaaspanelen en raadpleeg onze medewerkers bij vragen, opmerkingen, klachten of offertes op maat.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je een specifieke vraag of kom je ergens niet helemaal uit? De specialisten van Schuttingdeal.nl helpen je graag verder met de juiste informatie en advies op maat. Of je nu een vraag hebt over één van onze producten of graag advies zou willen over onze mogelijkheden, wij helpen je graag verder met al je vragen omtrent gaas tuinafscheidingen.

Neem contact met ons op op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 085 - 0666307 of op onze mobiele nummer: 06 - 82138292. Daarnaast kun je een bericht naar ons versturen via WhatsApp, het contactformulier op de website of in een e-mail naar info@schuttingdeal.nl. Via welke weg je ook met ons in contact wil komen, wij streven er altijd naar om je zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.