Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Steenkorf

Een steenkorf die we ook wel kennen onder de naam schanskorf is de basis voor een unieke tuin en schutting. We zien een steenkorf veel terug in een moderne schutting. De combinatie tussen hout en een steenkorf zorgen voor een unieke en moderne uitstraling. Door af te wisselen tussen beide materialen zorgt het voor een speels effect. Bij Schuttingdeal.nl hebben we diverse steenkorven beschikbaar en deze zijn uit voorraad leverbaar.

toon de blokken hulp

Soort -

Kleur -

Materiaal -

Lengte -

Hoogte -

Breedte -

Houtsoort -

Aantal planken -

Behandeling -

Toont alle 2 resultaten

Unieke erfafscheiding met een steenkorf

Met een schutting in combinatie met een steenkorf, zorg je voor een unieke manier om je tuin af te schermen. De steenkorf in ons assortiment is afgewerkt met een grenen raamwerk. Op deze manier past hij prima in een houten schutting. Je kunt de steenkorf daarna zelf nog vullen met stenen. Natuurlijk is het mogelijk om hier een bepaalde stijl te kiezen. Vul de korf met witte, grijze of een andere kleur stenen om zo een uniek element in de tuin te hebben.

Een steenkorf zien we veel terug bij woonhuizen, maar door de moderne uitstraling is het ook een element wat goed bij een bedrijf zou kunnen passen. Een veelzijdig product wat zorgt voor een geweldige uitstraling op diverse plekken.

Wat is een steenkorf precies?

Misschien is het niet helemaal duidelijk wat een steenkorf precies is. Het is een grote korf bestaande uit een rasterwerk van stalen draden. Deze draden zijn aan elkaar gelast. De steenkorf die we bij Schuttingdeal.nl aanbieden is vastgezet op een houten frame. 

Je kunt deze steenkorf toepassen in een schutting. De korf kun je daarna vullen met stevig en zwaar materiaal. De keuze die het meeste wordt gemaakt in het vullen van de korf met stenen. Deze stenen worden ook wel breukstenen genoemd. Deze stenen zijn precies groot genoeg, zodat ze niet uit het raster vallen. Door de combinatie van steen en stalen draden ontstaat een stevig geheel. Door het gebruik van stenen en hout, kies je met een steenkorf bovendien voor een duurzame oplossing.

Lees meer

Steenkorf plaatsen

Onze schanskorven worden, zoals eerder beschreven standaard geleverd met geïmpregneerd grenen raamwerk. Het voordeel van steenkorven met houten raamwerk is dat ze eenvoudig te monteren zijn tussen schuttingpalen als onderdeel van jouw schutting of als op zichzelf staand onderdeel in je tuin. 

In onze handige montagehandleiding voor het plaatsen van een schutting leggen we je stap voor stap en met foto’s uit hoe jij een tuinafscheiding met een steenkorf in elkaar zet. 

Vervolgens kan je deze zelf vullen met de gewenste vulling: stenen, hout, kokos of een ander materiaal. 

Materialen die lang meegaan

Het geïmpregneerde grenen raamwerk van onze steenkorf zorgt niet alleen voor een stevige constructie, maar het hout is bovendien beschermd tegen de weersinvloeden. Wanneer je ervoor kiest om de steenkorven te plaatsen met betonpalen, zullen de betonnen onderplaten er bovendien voor zorgen dat het raamwerk niet in aanraking komt met de grond, waardoor het minder snel vochtproblemen oplevert. Daarnaast is het gaas gemaakt van verzinkt draad, wat corrosiebestendig is. Zo weet je dus zeker dat je schutting van met een schanskorf lang mee zal gaan. 

Kies voor Schuttingdeal.nl

Ben je op zoek naar een complete schutting met steenkorf of wil jij eerst de prijs opvragen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij denken graag met je mee in het ontwerp. Vervolgens zorgen wij dat jij niks vergeet in je bestelling, en dat je alles in één keer in huis hebt voor het bouwen van een complete schutting. Zo weet je zeker dat je tijdens het bouwen niet alsnog langs de bouwmarkt moet. 

Twijfel je nog en heb je vragen? Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken voor een complete schutting. Of dat nou een schutting is met steenkorf, gaaspanelen of enkel houten tuinschermen. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 16.00 uur via: 085 066 6307 of op ons mobiele nummer: 06-82138292. Een appje sturen mag natuurlijk ook. Daarnaast kan je ons ook altijd mailen via info@schuttingdeal.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij proberen je altijd zo snel mogelijk te voorzien van een reactie.