Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Stel gemakkelijk jouw schutting samen!

Een schutting bestellen bij schuttingdeal.nl is erg gemakkelijk. Met behulp van onze online tool heb jij jouw schutting binnen no time besteld. Helemaal naar wens, voor een scherpe prijs én geleverd binnen drie werkdagen.
Doorloop de stappen in onderstaande tool. Heb je al jouw wensen ingevoerd? Dan zie je direct wat de totaalprijs is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Ben je tevreden met de door jou gekozen schutting? Voltooi dan de bestelling. Vervolgens wordt jouw bestelling gecontroleerd en nemen wij bij eventuele vragen of opmerkingen direct contact met je op.
Vraag voor specifieke wensen, zoals een gaaspaneel of een schutting met lage schermen, vrijblijvend een offerte bij ons aan. Onze experts denken graag met je mee over de mogelijkheden.
Uiteraard zijn alle producten zoals tuinschermen, afdekkappen, betonpalen en platen en glaspanelen ook los te bestellen. Ons gehele assortiment vind je bij producten.

Start met het samenstellen van je schutting

1

Start met het samenstellen van jouw schutting!

Voeg het aantal strekkende meters in, inclusief het aantal centimeters achter de komma. De benodigde schuttingdelen worden direct berekend.
Let op! Reken de breedte van een eventuele poort niet mee!

Kies gewenste aantal hoeken

2

Kies het gewenste aantal hoeken

Kies de gewenste houtsoort

3

Kies het gewenste houtsoort

Welke houtsoorten bieden we aan?

Kies gewenste type scherm

4

Kies jouw scherm naar keuze

Kies gewenste type paal en onderplaat

5

Kies de type paal en onderplaat naar keuze

Kies gewenste bevestigingsmateriaal

6

Kies het gewenste bevestigingsmateriaal

Afdeklat (extra optie)

7

Extra optie: een afdekkap

Voor een strakke afwerking van jouw schutting, kun je kiezen voor een afdekkap. Deze draagt ook bij aan het behoud van de schutting.

Poort (extra optie)

8

Extra optie: de poort

Maak je schutting helemaal af met een van onze poorten! Al onze poorten zijn voorzien van een stalen frame en worden compleet geleverd met: deurklink, cilinder en sleutels, hengen en duimen, kozijn (balken) en schroeven/pluggen.

Opmerkingen

Opmerkingen