Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Retourneren

Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop, dan kun je binnen 14 dagen retourneren. Je maakt dan gebruik van je herroepingsrecht waarbij je je bestelling zonder opgave van reden binnen 14 dagen (na ontvangst) kunt retourneren. De producten dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn en voorzien van de afleverbon en (eventueel) een kopie van de factuur. De kosten van retourneren komen voor je eigen rekening.
*Speciale bestellingen die op maat zijn gemaakt kunnen wij niet retour nemen.

Wijze van retourneren

Wil jij gebruik maken van het herroepingsrecht dan vragen wij je het contactformulier in te vullen. Pallet goederen worden geleverd tot aan de stoeprand en worden bij retour ook weer op de stoeprand opgehaald. Zorg ervoor dat alles verzendklaar staat wanneer onze transporteur de retourzending op komt halen. Wij jij het retourneren zelf regelen, geef dit dan aan op het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Betaling

Wanneer wij de goederen retour hebben ontvangen, ontvang je binnen 14 dagen je geld terug. Hieronder verstaan wij alles wat je betaald hebt om de producten geleverd te krijgen (exclusief de bezorgkosten). Mochten de retour gestuurde producten waardevermindering hebben opgelopen, door wat voor reden dan ook, dan komt dit voor rekening van de klant. Wij worden hier graag vooraf over geïnformeerd.