Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Over ons

Over ons

Als bedrijf zijn wij al jaren met veel passie actief binnen de tuinhoutbranche. Een branche die volop in ontwikkeling is én blijft. Dit hebben wij de laatste jaren ook mogen ondervinden. Wij merken dat er steeds meer behoefte ontstaat aan het online bestellen van producten. En dat zette ons aan het denken…
Waar heeft onze klant behoefte aan? Die vraag stond (en staat) voor ons centraal. Het antwoord zit hem onder andere in deze webshop die wij hebben ontwikkeld. Dankzij onze handige online tool heeft onze klant binnen no time een schutting samengesteld. Snel, simpel en transparant.

Wat wij doen

SchuttingDeal richt zich op de online verkoop van complete hout- betonschuttingen en aanverwante producten. Via onze rekentool stel je zelf, snel en eenvoudig, je schutting samen. Naast het samenstellen van een complete schutting kun je er uiteraard ook voor kiezen om losse producten bij ons te bestellen of een offerte aan te vragen.
Als organisatie staan wij voor kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levering. Ook hechten wij veel waarde aan toegankelijkheid en gemak. Zodat jij een fijne klantervaring ondervindt.
Mocht je het bijvoorbeeld lastig vinden om zelf een goede berekening te maken of twijfel je over het aantal meters? Dan helpen wij je graag. Stuur ons een e-mail of een Whatsapp bericht en binnen 24 uur krijg je van ons een passend advies.
Wij streven ernaar om een zo compleet mogelijk aanbod te doen naar onze klanten. Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Neem dan vooral contact met ons op!

Waarom kies je voor schuttingdeal.nl?

  • Wij leveren binnen 3 werkdagen
  • Afspraak is afspraak
  • Een probleem? Wij lossen het op!
  • Goede prijs-/kwaliteit verhouding
  • Gratis levering boven € 1250,00

Bezoekadres / postadres

Nonkeswijk 2C
7687 AZ Daarlerveen

Vast nummer

085-0666307

Mobiel nummer

06-82138292

Email

Stuur ons een e-mail via info@schuttingdeal.nl of vul het contactformulier in. Chat je liever met ons, klik dan hier

Algemeen e-mailadres:
info@schuttingdeal.nl

Factuur e-mailadres:
factuur@schuttingdeal.nl

Zakelijk

Bank: NL21 RABO 0362 2501 54
BTW: NL861907632B01
KvK: 81053231