Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Gaaspaneel Douglas

Wil je je douglas schutting verrijken met één of meerdere douglas gaaspanelen? Dat kunnen wij ons bij Schuttingdeal.nl goed voorstellen. Veel mensen kiezen voor een gaaspaneel omdat de open en ruimtelijke uitstraling ze aanspreekt. En zeker in combinatie met mooie klimplanten zorgt het ook nog eens voor extra groen in de tuin. Maar ook de afwisseling tussen het groen en hout van een douglas schutting zorgt voor een uitstraling in de tuin die bij veel mensen in de smaak valt.

toon de blokken hulp

Soort -

Kleur -

Materiaal -

Lengte -

Hoogte -

Breedte -

Houtsoort -

Aantal planken -

Behandeling -

Toont alle 2 resultaten

Is dit ook de voornaamste reden waarom jij graag meer informatie zou willen over onze douglas gaaspanelen? Neem dan zeker eens een kijkje in ons assortiment en ontdek de verschillende afmetingen gaaspanelen die wij aanbieden. Daarnaast vertellen we je graag meer over onze service, tal van andere producten en de vele voordelen van bestellen bij Schuttingdeal.nl. 

Creatief met douglas gaaspanelen

In onze webshop vind je twee verschillende varianten gaaspanelen. Allereerst een douglas gaaspaneel dat even hoog als breed is, namelijk 180 bij 180 cm. En daarnaast bieden we ook een variant aan van 90 bij 180 cm. Afhankelijk van je smaak en wensen kun je een keuze maken uit één van deze afmetingen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om beide douglas gaaspanelen met elkaar te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld onze douglas tuinschermen en bijpassende douglas gaaspanelen samen plaatsen en met elkaar afwisselen voor een speels effect. 

Bestel de gaaspanelen van Schuttingdeal.nl

Voor het bestellen van gaaspanelen ben je bij Schuttingdeal.nl absoluut aan het juiste adres, en zeker als het gaat om een variant van douglas. Heb je nog een vraag over onze panelen of zou je graag persoonlijk advies willen van één van onze medewerkers? Neem dan vrijblijvend contact op, wij denken graag met je mee. 

Neem contact met ons op op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 085 - 0666307 of op onze mobiele nummer: 06 - 82138292. Daarnaast kun je een bericht naar ons versturen via WhatsApp, het contactformulier op de website of in een e-mail naar info@schuttingdeal.nl. Via welke weg je ook met ons in contact wil komen, wij streven er altijd naar om je zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.