Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Gaaschermen

Gaasschermen, je ziet ze tegenwoordig steeds meer in de Nederlandse tuin. Een kleine tuin lijkt al snel nog kleiner wanneer je hier een dichte schutting in plaatst. Een gaasscherm, met bijvoorbeeld beplanting, is dan een ideale combinatie.

 

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ben je op zoek naar gaasschermen voor jouw tuin? Schuttingdeal.nl biedt gaasschermen met of zonder raamwerk, in verschillende formaten. Maak optimaal gebruik van de ruimte en creëer van je tuin een mooie en lichte omgeving. Bekijk ons brede assortiment en ontdek de talloze mogelijkheden. Wij geven jou graag persoonlijk advies!

Creëer iets unieks met gaasschermen in je tuin

Wil jij een open sfeer in de tuin creëren? Dan zijn de gaasschermen van Schuttingdeal.nl een perfecte oplossing. Een gaasscherm is op verschillende plekken in je tuin te plaatsen en voor verschillende doeleinden te gebruiken. Gebruik het bijvoorbeeld als groene tuinafscheiding door er beplanting tegenaan te laten groeien. Zo creëer je een lichte afscheiding, met toch dat stukje privacy. 

Een andere veelgebruikte manier is om het tuinscherm als tussenstuk in een schutting te plaatsen. Wist je dat een gaasscherm op deze manier als een windbreker fungeert? Door een open schuttingdeel te creëren, zorg je ervoor dat bij een stevige wind, de wind niet volop op de schutting komt te staan. Verder kun je het natuurlijk ook als een volledige schutting plaatsen. De mogelijkheden met gaasschermen zijn eindeloos! 

Gaasschermen direct uit voorraad leverbaar

Of je nu op zoek bent naar een complete schutting van gaas of juist een gaasscherm als tuinafscheiding, je vindt het allemaal bij Schuttingdeal.nl. Kies een stekloos tuin gaaspaneel zonder lijst of een paneel met raamwerk van dezelfde houtsoort als jouw schutting. Of kies voor houten gaaspanelen met raamwerk van (zwart) grenen, douglas of red class hout. 

Al onze gaasschermen zijn direct uit voorraad leverbaar. Hoe fijn is dat? Zo kunnen wij jouw bestelling al binnen drie werkdagen bij jou thuis bezorgen. 

Heb je nog vragen of opmerking over onze producten? Op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur kun je telefonisch contact met ons opnemen via 085 - 0666307 of op onze mobiele nummer: 06 - 82138292. Wil je ons liever een bericht sturen? Dat is ook geen enkel probleem. Stuur een e-mail naar info@schuttingdeal.nl of nog makkelijker: stel je vraag via Whatsapp, want ook daar staan we voor je klaar!