Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Schutting beslag

Wanneer je online een schutting aanschaft, dan mag schutting beslag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Schutting beslag maakt een schutting compleet, dat begrijpen we bij Schuttingdeal.nl maar al te goed!

Als je specifiek op zoek bent naar schutting beslag om je tuinschermen te bevestigen aan een (beton)paal, bestel dan uni beslag. Uni beslag is verkrijgbaar in de varianten: geel verzinkt, RVS of zwart gepoedercoat. Heb je gekozen voor het sleufsysteem, dan heb je geen uni beslag nodig, maar is een bout om de bovenregel/verbindingsbalk vast te schroeven wel handig. Deze schroef je aan de bovenzijde in de betonpaal.

Begint je schutting aan de muur, gebruik dan een U profiel ten behoeve van de betonplaat. Heb je een schuttingdeur en moet de klink vervangen worden? Bestel dan een RVS klinkstel/deurklinkset. Let op: Bestel je bij ons een poort, dan wordt deze inclusief klinkstel met cilinderslot geleverd. Alle bovengenoemde producten zijn hieronder gemakkelijk en overzichtelijk terug te vinden.

toon de blokken hulp

Soort -

Kleur -

Materiaal -

Lengte -

Hoogte -

Breedte -

Houtsoort -

Aantal planken -

Behandeling -

Toont alle 9 resultaten

Schutting beslag maakt een schutting compleet

Of het nu gaat om een complete schutting, alleen tuinschermen, een schuttingdeur of een tuinhek, het beslag maakt de schutting in je tuin compleet. Of je nu een compleet nieuwe schutting gaat zetten, of je een bestaande schutting wilt vervangen. Met het beslag uit onze shop, is de klus in no-time geklaard.

Heb je een schuttingdeur en moet de klink vervangen worden? Bestel dan een RVS klinkstel in onze shop. Hiermee is het gemakkelijk mogelijk om een bestaande deur te voorzien van nieuwe klinken. Bestel je bij ons een poort, dan wordt deze inclusief cilinderslot geleverd.

Vragen over schutting beslag? Stel ze aan de experts van Schuttingdeal.nl

Ben je bezig met het plaatsen van een schutting en heb je vragen over bevestiging van een schutting of schutting beslag? Het team van Schuttingdeal.nl staat natuurlijk voor je klaar! Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten als je vragen over beslag hebt.

Je kunt ons gemakkelijk iedere werkdag bereiken via: 085 - 0666307 of op onze mobiele nummer: 06 - 82138292. Liever contact per mail? Stuur dan een bericht naar info@schuttingdeal.nl. Tot slot bieden we je ook de mogelijkheid om contact met ons op te nemen via WhatsApp, want ook daar staan we voor je klaar! Welke vraag je ook hebt, we doen ons best om je zo snel mogelijk van een passend antwoord te voorzien.