Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Douglas schutting

Zoek je een nieuwe schutting, en heb je je oog laten vallen op een douglas schutting? Bij Schuttingdeal.nl leveren we douglas schuttingen van de beste kwaliteit al binnen 3 werkdagen. We hebben een ruime keuze in verschillende douglas schermen met diverse afmetingen. Hier vertellen we je graag meer over.

toon de blokken hulp

Soort -

Kleur -

Materiaal -

Lengte -

Hoogte -

Breedte -

Houtsoort -

Aantal planken -

Behandeling -

Toont alle 12 resultaten

Een mooie roodbruine kleur als het gaat om een douglas schutting

Douglas is een veelgekozen houtsoort als het gaat om een schutting. Ongetwijfeld speelt de kleur van het hout een grote rol. Het hout heeft een mooie roodbruine tot geelachtige kleur. De nerf van het hout is zichtbaar, maar is niet erg duidelijk aanwezig. Douglas heeft de eigenschap veel hars te bevatten. Dat is een groot voordeel, want daarom is het niet nodig om het hout te impregneren. Dit maakt dat schuttingen van douglas hout een natuurlijke hoge duurzaamheid hebben. Zet je dus een douglas schutting in de tuin, dan weet je vrijwel zeker dat je hier jarenlang plezier van zult hebben.

Douglas is dus een prima keuze als het gaat om het plaatsen van een schutting. Combineer de douglas schermen met betonpalen of houten palen en je kunt je schutting helemaal naar wens samenstellen.

Keuze uit veel verschillende douglas schermen

Of je nu een kleine of grote schutting wilt plaatsen, of een verticale Douglas schutting. Met de ruime keuze in verschillende schermen, weten we zeker dat je bij Schuttingdeal.nl zult slagen voor een passende schutting. We bieden schermen aan van 180 centimeter hoogte en met een verschillende verdeling van planken.

Wil je nu een speelse schutting in de tuin en niet alleen maar hoge panelen? Dan kun je de schermen afwisselen met lagere schermen. Zo hebben we in ons assortiment ook douglas schermen met een hoogte van 90 centimeter. Om de verbinding tussen de reguliere schutting te maken, zijn er schermen beschikbaar die schuin aflopen. Zo kun je eenvoudig van 180 centimeter overgaan in een scherm van 90 centimeter.

Lees meer

Heb je planten en/of klimop die je tegen een scherm op wilt laten groeien? Heb je dan weleens gedacht aan een gaaspaneel met douglas hout? Hier is een raamwerk van verzinkt draad in aangebracht met een maaswijdte van zeven centimeter. Hiermee kun je gemakkelijk een klimop of andere klimplant leiden door het raamwerk.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een douglas schutting

Heb je een vraag over een douglas schutting of één van onze andere producten? Of zou je graag meer informatie willen over onze vele mogelijkheden op het gebied van douglas schuttingdelen? Geen enkel probleem, wij staan voor je klaar! Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij voorzien je graag van de juiste informatie en advies op maat.

Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar via: 085 - 0666307 of op onze mobiele nummer: 06 - 82138292. Daarnaast is het ook mogelijk om ons een e-mail te sturen via: info@schuttingdeal.nl of vul het contactformulier in op onze website. Liever meer informatie over een douglas schutting via WhatsApp? Ook daar staan we voor je klaar! Via welke weg je ook met ons in contact wil komen, wij streven er altijd naar om je zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.