Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Zwarte schutting

De zwarte schutting is een tuintrend die de afgelopen tijd ontzettend in populariteit is toegenomen. Of het hierbij nu gaat om een verticale of horizontale variant, zwarte schuttingdelen zijn altijd een unieke toevoeging in je tuin. Het zorgt voor een moderne en luxueuze uitstraling en tegelijkertijd profiteer je van de vele eigenschappen die het hout met zich meebrengt.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Sterker nog, wanneer je kiest voor een grenen zwarte schutting uit ons assortiment heb je gegarandeerd jarenlang plezier van je nieuwe schutting. Onze zwarte schuttingen worden gespoten en komen daardoor overeen met de eigenschappen van geïmpregneerd grenen. Hierdoor is de schutting voorzien van een diepzwarte kleur die erg onderhoudsvriendelijk is. 

Maar daarnaast profiteer je van nog meer voordelen als je kiest voor een zwarte schutting uit ons assortiment. Benieuwd welke dit zijn? We vertellen het je graag!

Lees meer

Onze zwarte lamellen schuttingen

Om in ieders wens te kunnen voorzien bieden we zwarte schuttingen aan in verschillende varianten. We hebben het zojuist al kort even benoemd, maar twee type schuttingen die je in ons assortiment in ieder geval terugvindt zijn de horizontale en verticale zwarte schuttingdelen en zwarte tuinschermen

Daarnaast helpen we je ook graag verder met een zwart tuinpaneel die schuin afloopt of een lagere afmeting heeft (90 cm hoog in plaats van 180 cm). Afhankelijk van de locatie waar je de schutting wil plaatsen, kun je een keuze maken uit de juiste afmeting. Tel daarbij je voorkeur voor de richting van de lamellen bij op en je hebt de zwarte schutting gevonden die het beste aansluit bij jouw voorkeuren. 

Ga aan de slag met onze schutting rekentool

Ben je overtuigd van onze schuttingen in een zwarte kleur? Maar vind je het nog lastig om te bepalen hoeveel schuttingdelen je nodig hebt en welke toebehoren je het beste kunt bestellen? Geen zorgen, onze handige schutting rekentool denkt met je mee! Aan de hand van een aantal stappen en vragen kun je namelijk helemaal zelf je zwarte schutting op maat samenstellen. Daarnaast krijg je direct te zien welke producten je allemaal nodig hebt en wat de uiteindelijke kosten om je schutting helemaal naar wens te realiseren. 

Is alles naar wens? Dan kun je je zwarte schutting kopen door alle benodigdheden toe te voegen aan je winkelmandje en de stappen in het afrekensysteem te volgen. Vervolgens gaan wij bij Schuttingdeal.nl direct voor je aan de slag, zodat je je schutting zo snel mogelijk in huis ontvangt!

Raadpleeg de specialisten van Schuttingdeal.nl

Heb je nog een vraag over onze zwarte schutting met latten? Of wil je graag om een andere reden met ons in contact komen? Wat je vraag ook is, onze medewerkers beantwoorden deze graag! Daarnaast denken we ook graag mee met jouw persoonlijke situatie, zodat we je kunnen voorzien van passend advies. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk 100% tevreden bent met je nieuwe zwarte schutting. 

Telefonisch contact met ons opnemen kan tussen 9.00 en 16.00 uur via 085 - 0666307 of op ons mobiele nummer: 06 - 82138292. Laat je liever een bericht achter? Dat kan per e-mail naar info@schuttingdeal.nl, via WhatsApp of gebruik het contactformulier op onze website. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij je terug met een passende reactie.