Binnen 3 werkdagen geleverd
Boven €1250 gratis bezorgd
Scherpe prijzen
Bezorgkosten v.a. €95 – boven €1250 gratis bezorgd

Klachten

Klachten

Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en om het bestel- en bezorgproces vlekkeloos te laten verlopen. Is het toch niet helemaal gegaan zoals jij verwacht had? Of ben je niet helemaal tevreden? Dan willen wij dit graag samen met jou oplossen. Neem dan ook contact met ons op.

Opmerking of vraag over de geleverde producten?

Hout is een natuurproduct en heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Het komt bijvoorbeeld voor dat houtsoorten zoals Douglas of Grenen gaat scheuren bij droog of warm weer, dit trekt weer dicht bij vochtig weer. Ook komen in hout noesten en kwasten voor, dit is kenmerkend voor hout. Het blijft nu eenmaal een natuurproduct.
Geïmpregneerd grenen kan groene of witte sporen bevatten, dit komt omdat het impregneermiddel reageert op het hars. Deze vlekken trekken geleidelijk weg.
Bij beton kan het voorkomen dat er kleine luchtbellen, beschadigingen, scheurtjes of verkleuringen in het product zitten. Daarnaast kan het voorkomen dat er kalk uitbloei ontstaat door een reactie met regenwater. De kalk slaat dan uit als witte uitslag. Dit verschijnsel hoort bij beton en verdwijnt vanzelf.
Tot slot kan het gebeuren dat een minimaal kleurverschil zit in producten, omdat deze op een ander tijdstip zijn geproduceerd.

Is er sprake van een beschadiging?

Heb jij achteraf een beschadiging vastgesteld van je bestelling? Dan adviseren wij je om hier foto’s van te maken en deze naar ons te sturen. Vermeld hierbij ook het bestelnummer.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.